Annonse

JEG SKAL FLYTTE!

DIS BISH IS MOVING WIIE 

Etter at jeg nevnte boligbytte på poden fikk jeg så sykt mange spørsmål fra dere om hvorfor og hvor at jeg liksågodt kan svare i et eget innlegg <3 Jeg er midt i salgsprosessen av min egen leilighet og har hatt både stylist og takstmann på visit, og neste uke er det fotografering og publisering!! SYKT spent herregud, krysser fingrene for at det går veien.

Men ja – jeg skal kjøpe oldemors gamle leilighet! Ettersom den nå er gått videre i familiearv var jeg så heldig å få kjøpe den til takst, og da hadde jeg AKKURAT råd, hehe. Leiligheten er over dobbelt så stor som den jeg har nå, med veranda, parkering og hage noe som blir SÅ deilig. Jeg gir opp sentrumslivet for nå, og synes det er helt greit å flytte litt »utenfor» midtbyen ettersom jeg da får mange andre goder jeg heller verdsetter. I tillegg er det veldig nært familien, noe som alltid er greit.

Leiligheten må totalrenoveres da, så det blir en travel oppussingssommer, på budsjett, haha for LOL så dyrt det er. Gruer meg allerede, SHIT så lei jeg kommer til å være i perioder hvor alt bare ser håpløst og never-ending ut. Heldigvis har jeg en handy kjæreste og pappa som har tilbydd seg å hjelpe meg så godt de kan, og jeg HÅPER på å bli ferdig i løpet av sommeren! Så nå må jeg planlegge hvordan jeg vil ha leiligheten med tanke på rom, farger og innredning. Pjuhh dette blir en lang, men spennende prosess!! Gleder meg til å komme i gang, og ikke minst – komme i mål <3 New beginnings, vet dere 

Annonse