Annonse

JEG LEVER FOR DAGER SOM DETTE

annonselenker: bikinitruse her bikini-overdel i burgunder her 

No words needed <3 Det summerer vel opp dagen ganske så fint! Vi har vært så heldige med været her i Trondheim den siste tiden, og det ER så deilig å pakke med seg baguetter, pledd, høyttaler og bok og legge seg i fjæra om dagen. Jeg har blitt HELT badenymfe den siste tiden, og jeg imponerte meg selv mucho da jeg la på svøm på Frosta i 16 grader forleden. That shit’s cold.

Stresser rundt som en gærn i leiligheten om dagen, men har fått pakket ned mye nå, samt satt i gang siste arbeid på badet!! Så nå skjer det endelig litt ting igjen. Jeg skal vaske meg ut herfra allerede neste helg før fadderuken osv, og jeg VET hvor fort tiden går frem til da. Så her må man bare stå på 🙂

KLEM 

Annonse