Annonse

JA TAKK MER SÅNT

jumpsuit is sold out in white – but is still available in black hereI’m wearing size 34

Åh, det er såå fint på hytta til kjæresten min!! Jeg har drømt om å ligge på den brygga og lese bok i månedsvis nå, derfor var det helt fantastisk å være der forrige helg. Jeg tror faktisk vi skal dit neste helg også, så jeg krysser fingrene for at været snur!! Akkurat nå er det så kaldt og traurig og trist her i Trondheim, at jeg får litt noia. 20 dager av sommerferien har allerede gått, så det er ikke rart man blir stressa si ! Vel, om været er like ræva neste uke tenkte jeg å ta en skikkelig clean-up nede i boden en av dagene – jeg har en drøss av klær som fortjener nye eiere! Jeg skal si fra om jeg tar en skikkelig rydderunde, for i såfall blir det storfest på tise-brukeren min 🙂

Nå skal jeg hive meg rundt og kjøre til Andrea – vi glutenfriendsa skal nemlig bake kanelboller!! YAMZ

Annonse