Annonse

ISLAND GYAL

Halloen fra Gili Trawangan!! Vi ble plukket opp på hotellet vårt i Nusa Dua i morgest, og tilbringte noen timer på en båt som tok oss over til Gili-øyene. Og helvede så solbrent jeg ble. Å sitte oppe på båten med masse vind i håret var så ubeskrivelig deilig, men du kjenner jo ikke hvor mye solen steker. Redface! Dere vet når bh-stengene gnæger så jæævlig !!! Den type solbrent.

Anyway, det lille vi har sett av Gili er fantastisk!! Himmelen åpnet seg akkurat i det vi la oss på solsengene og bestilte lunsj, men var ferdig like raskt som det kom. Så vi har vandret litt rundt på øya i dag, filmet litt til vlogen og bare fått typ et helhetsbilde av plassen. Så nå skal vi ut igjen, denne gangen for en middagsbit 🙂 Good liiife

Gleder meg til å legge meg her i morgen tidlig!!! Det er noe helt eget med den kontrasten av kritthvite sandstrender og turkist hav..

Det som er litt morsomt med øya er at det ikke er noen biler og motorsykler!! Bare hest og vogn! Litt mixed feels når jeg satt på hestevogna med alle koffertene, og synes egentlig det er helt grusomt om jeg ikke føler at dyrene har det så bra. Men hestene var ekstremt fine og velstelte, så jeg håper de blir tatt godt vare på.. Synes uansett det føles feil, så det blir ikke noe mer hest på meg, gitt. Tar heller til fots eller leier en sykkel!

    

MANGE KLEMMER

Annonse