IN MY APARTMENT

reklame

Eksklusiv tilgang til Desenios Black Weekend-tilbud! Bruk VIP-kode «ERICA40», og du får tidligere tilgang og et enda bedre tilbud – med hele 40% rabatt på plakater!! Koden er gyldig mellom 20.-22. November (ikke inkludert handpicked/ collaboration plakater eller rammer).

Jeg fikk SÅ mange spørsmål om denne posteren da jeg la ut bilde av den på bloggen her forleden – og den er såklart fra Desenio! Det er jo ingen tvil om at de er nummer én når det kommer til plakater og postere, og jeg blir sittende i timesvis hver gang jeg går innom haha.. SÅ utrolig mye fint å velge mellom!

Det er utrolig hvor mye mer liv og varme jeg fikk i leiligheten når jeg fikk masse bilder opp på veggene!! Virkelig. Og det jeg elsker med Desenio er at man finner det som passer en hver leilighet, uansett!! Med masse ulike stiler, størrelser og farger er det virkelig ingen sak å tilpasse bildene til hvert et rom.

Psstt.. om dere synes det er vanskelig å tenke seg til hvilke bilder som passer sammen så har Desenio en genial byggevegg hvor dere kan sette sammen ulike bilder og kombinasjoner, og det gjør jo alt veldig mye enklere! HER kan du bygge din egen vegg og prøve deg fram. 

Jeg elsker alle de nye bildene mine, i alle fall! WOW så fint det blir. Og tenk at det endelig er Black Weekend da dere, og at dere får eksklusiv tilgang til salget med 40% på MASSE plakater og postere med koden ERICA40 ❤️ Happy shopping!