Annonse

IN HEAVEN

 

(reklame/samarbeid med Nelly)

GOD MORGEN FRA JAMAICA! Her er klokken 7, og jeg er klar for hår & sminke! I går hadde vi den første dagen her i fantastiske Montego Bay etter en LANG reise hvor jeg bare sluknet når vi kom frem på mandagskvelden. Vi bor i et gigantisk hus med svært basseng, egne kokker og svære rom – og det føles VELDIG fjernt og altfor luksus haha..

Gårsdagen var helt fantastisk – gjengen her er så god, og vi har det veldig gøy sammen! Vi shootet et par outfits på et fargerikt marked først hvor alle trippet rundt som primadonnaer med paraply i solsteika for å unngå steikvarmen, før vi dro hjem og spiste lunsj. Maten er så god og fresh her!!

Next up – båttur!!! Eget band som spilte reggae-music og bartendere som mikset drinker, shooting ute på dekk og rekker på rekker med snacks. Når vi var ferdige hoppet alle i badetøy, testet temperaturen i Det karibiske hav, satt i ring med vind i håret og mat i fanget, og fikk den deiligste følelsen i kroppen ever! Med tankene helt fri for bekymring og hvor man kjenner at alt bare er bra… altså – beste!

swimsuit here 

Jeg er SÅ klar for noen fine dager sammen med Nelly, til tross for at det bare er 2 igjen!!! Gud det er så fint her – og jeg MÅ tilbake, for tre dager er altfor lite.. Det er bare å nyte det så godt man kan <3 Håper dere har det fint!!

Annonse