Annonse

ICY LIKE 1017

annonse

HOW NIZE IS MY HAIR COLOR

Forrige gang jeg var hos Daniel på H2 Thomas Angells gate gikk vi for en liiiten twist ettersom jeg var lei av den sammegamle varme blondfargen. Let’s go ICY!! Litt mer icy enn hva jeg er vant til i alle fall hihi 🙂 Men ble det ikke fint?? Føler meg alltid fresher than fresh når jeg går ut døra der, og er ALLTID like fornøyd – men det vet dere jo. Tror jeg har overlatt manken her til Daniel i rundt 3 år nå? MINST. Anbefaler han med hånden på hjertet ♥ Så flink, easy og bare .. FAB!

HAHA altså hvem kommer med dette rottereiret til frisøren:

Kjempestilig Erica! Stått opp og gått til frisøren hu da! Har ikke sett shampoo siden 2016 da eller??? Stakkars Daniel hahha, som heldigvis fikk orden på sakerne. Delikat før/etter-bilde. 

Ring 73 80 76 01 om du vil glamme deg litt ekstra til sommermånedene ♥ ♥ 

Processed with VSCO with a5 preset

Hva kler jeg best synes dere? Varme eller kalde farger? Klem fra rosabloggern som stiller bloggleserne vanskelige, reflekterende dilemmaer. SHOUTOUT til H2 for å være simply amazing, nok en gang

Annonse