Annonse

I CAN’T BELIEVE IT

Okei, dette har jeg gledet meg til å fortelle dere SÅÅ sinnsykt lenge!!! Som dere kanskje har fått med dere har det vært litt farting til og fra Sverige noen runder dette året, og det har klødd i fingrene etter å fortelle dere det, selv om noen har gjettet det allerede hihi. Det har vært et SÅ spennende prosjekt hvor jeg har fått være med fra start til slutt, og virkelig følt at dette er mitt prosjekt..

JEG SKAL GI UT MIN HELT EGNE KOLLEKSJON FOR NELLY.COM!!! 

Altså, jeg har INGEN ord. Jeg var helt mindblown da de spurte meg tidligere i vår, og det føltes helt surrealistisk. Føles* helt surrealistisk. Jeg har handlet på Nelly siden jeg var 13 år, og det har vært min go-to klesside så lenge jeg kan huske. Om noen skulle fortalt 14 år gamle meg, som handlet Jeane Blush-kjoler til ballene på ungdomsskolen, at jeg om noen år skulle få designe min helt egne kolleksjon for de… ja DA skulle jeg ledd godt!

Jeg er SÅ utrolig spent på hvordan responsen vil være, og dere må fortsatt vente en liten måned før den slippes!! I skrivende stund er jeg og shooter produkt/katalog-bildene til nettsiden, og på søndag reiser vi til London for å shoote selve kampanjen!!! PINCH ME

*gledesrus*

Annonse