Annonse

HVOR BLIR DET AV JULESTEMNINGA

Meg som venter på julestemninga!!! Det hjelper visst ikke hvor mye julebrus man drikker, hvor mange julegaver man kjøper eller hvor mange julefilmer man ser?? Nuvel det finnes vel viktigere ting

Skal si det hjalp ganske mye da å komme hjem hos familien for å feire bursdagen til mamma forrige uke! Der var det pyntet til jul i kjent stil, og i disse tider er det alltid så koselig å komme hjem-hjem. Leiligheten min er iskald og har kun fått én liten julekule som årets pynt, og da er det alltid hyggelig å komme hjem til huset hvor alt er litt varmere og litt mer »livat». Fant ikke noe bra OSLOSK ord på dette, sorrynotsorry

Meg som matcher hotellrommet i Køben hvor alt gikk i duse rosa-nyanser til min store glede <3333

Meg som tar en frekk strekk før sjjopping !

jakke HER adlink – jeg har størrelse 40 for å få den litt oversized hihhi

NATTAKLEMS FRA MEG

Annonse