Annonse

Hverdagen i trynet

(adlink) masse deilige tøfler – her- 

Whooh, nå er det like før øynene glipper igjen her gitt! Det er virkelig ikke barebare å komme tilbake i en god døgnrytme, men der har jeg vel meg selv å takke ettersom vi slumret til klokken 12-13 HELE forrige uke. Det hjalp ingen verdens ting å slå på ørten alarmer i 9-10 tiden – begge to lå helt utslått, og kom oss ingen vei før utpå formiddagen whoops. NJUTER siste uke med ferie da vet dere. Baksmellan kom hvertfall denne uken, hvor jeg karret til meg 5 usle timer med søvn i natt. Jeg er back on track på skolebenken, med nye fag og nye utfordringer, pjugghh.. Jeg må ærlig innrømme at hverdagen slo meg liitt hardt i trynet denne uka.

Dette skoleåret har jeg som mål å jobbe mye mer jevnt med fagene, og bruke tid hjemme allerede nå ved å prøve å være litt forberedt til forelesning slik at jeg henger bedre med. Jeg er jo egentlig sånn som lærer best rett før, men det skader absolutt ikke å ligge liiitt foran. Vi får se hvordan det går, men det handler vel bare om å gjøre det til en rutinegreie. Når vi snakker om mål skal jeg også prøve å trene fast etter skolen noen dager i uka, ettersom jeg egentlig ikke har noen unnskyldning til å ikke når treningssenteret ligger rett over veien fra skolen. Vi kom oss på trening noen dager forrige uke, og jeg er fortsatt så støl at det gjør vondt å puste – men da kjente jeg hvor godt de er å tyne seg litt, pluss at jeg faktisk synes det er litt gøy. Vel, vi får se hvordan disse basic-bitch-målene mine går, men med litt viljestyrke og rutine skal jeg da klare det 🙂

Flere som er back to reality og sliter like mye som meg??

Annonse