Annonse

HØY KVALMEFAKTOR

Fra forrige ukes venninnetur til Stockholm! Jeg har vært så bakpå med bloggen i det siste at jeg ligger waaay back med bilder fra sommeren, men sånn er det. Jeg har faktisk ikke tatt frem speilrefleksen min en eneste gang denne sommeren, men kun tatt mobilbilder. Hva foretrekker dere her på bloggen? Ordentlige kamerabilder, eller er det litt same-same?

Vel, i forrige uke dro jeg og Tone på en aldri så liten tur til Stockholm!! Det var altfor lenge siden sist vi to var på tur, og forrige gang måtte ha vært L.A?? Det var knoll og tott på tur ass, hvor vi endte opp med matchende tattiser på Venice Beach. Hahaha WHY. Tatovering ble det dessverre ikke denne turen, men vi hadde det så absolutt like fint! Stockholm er jo gluten-dairy-free heaven for min del – SÅ flinke og masse digg å velge mellom. Så turen gikk med til å spise masse god mat, shopping og TIVOLI. Vi elsker jo ALT av karuseller og berg-og-dalbaner, og det var så digg å få tilfredsstilt tivoli-behovet vårt for en stund. Kjente dog når jeg hang opp ned i fritt fall 95 meter over bakken at, NJA, nå begynner jeg å bli eldre gitt. Kan ikke huske å ha hatt så høy puls og kvalmefaktor på tivoli før, så her begynner alderen sakte men sikkert å ta meg ! 

Den ene dagen spiste vi lunsj på et sted som het VeteKatten, som hadde den koseligste uteserveringen i en nydelig bakgård. Jeg ble litt skuffa tho ettersom jeg leste på nettet at de skulle ha glutenfrie kanelboller, noe de ikke hadde 🙁 Oh well, et fresht rundstykke ble det uansett! 

Fikk så mange spørsmål på IG hvor denne t-skjorten er fra, og den kjøpte jeg på en vintagebutikk gitt.. Tviler derfor sterkt på at den er ekte, men fin er den uansett 🙂

.. og SHAIT i morgen begynner jeg på skolen igjen!! Lord!!!

Annonse