Annonse

HOW I DO MY BROWS

annonse

Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg bruker å farge og fikse brynene mine, hjemme! Jeg er virkelig ingen ekspert på det – likevel synes jeg alltid resultatet blir bra. Og det sier noe om hvor enkelt det er, hehe 🙂 Jeg farger brynene mine med Kolokrem – og har gjort det i månedsvis nå. Jeg elsker den askebrune fargen, men settet finnes også i sort, brunsort og brun. Med andre ord – garantert en farge som passer de fleste ♥ 

Her ser dere hva esken inneholder! Man mixer enkelt de to tubene, og rører rundt med rørepinnen før du bruker børsten til å påføre det på brynene. Veldig enkelt! Jeg bruker også en flat-brush for å få mer markante linjer der jeg ønsker det. Deretter lar jeg fargen være i rundt 20 minutter, før jeg vasker den godt av. Og voila!!!

 

I forbindelse med Valentines Day får dere nå -20% på alle Kolokrem-produkter her med rabattkoden KVAM20. Den er gyldig fra og med i dag til 19 februar. Valentines Day er en perfekt anledning til å ta litt ekstra godt vare på seg selv, og til å føle seg ekstra fresh og fin. Det gjør forberedelsene til dagen litt enklere, uansett hvilke planer man har. Enten man vil våkne litt ekstra fin alene eller sammen med noen man er glad i. I suuuure did woke up like this. 

Uansett hva anledningen er, så er det ingen tvil om at farging av bryn, og vipper, gjør hverdagen enklere, og at man sparer seg selv for kjedelig tid ♥ Jeg er i alle fall obsessed med å farge brynene mine ettersom jeg er avhengig av å alltid ha de nokså markerte, pluss at det gjør at jeg ikke føler like stort behov for å ha på sminke ellers i ansiktet. Kolokrem har også en ekspress-variant som kan brukes til å farge vippene, og gir en naturlig farge som varer opptil flere uker. Love it!

Annonse