Annonse

HOLD YA HORSES

Hei dere!! All good in the hood? Jeg har akkurat kommet hjem fra fammen en tur hvor det ble en etterlengtet middag fra Burger King av alle ting, hehe, noe som såklart var mitt forslag. Jeg tror seriøst jeg kunne spist en nyyydelig liten whooper-meny derfra flere ganger i uka ass – for fy . fanken så godt det er.

Denne uken har det skjedd mye spennende gitt!! På tirsdag etter skolen tok jeg flyet ned til Oslo for å spise middag med min kjære tante, før det ble et veldig veldig kult møte på onsdag (tell you more later!!). Etter møtet tok jeg flyet til Gøteborg for å shoote en aldri så liten kampanje med NA-KD på torsdag! Og til dere som følger meg på instagram – IT’S HAPPENNING! Min aller egne kolleksjon for NA-KD som vi har jobbet med siden mai kommer for salg i desember!!! Jeg er så fornøyd med alle plaggene, og tror og håper at de vil falle i smak hos dere også. Æææhh!!

Herregud så HELDIG jeg er som får gjøre så kule prosjekt som dette!! Jeg lærer så sjukt mye av det, og får møte såå mange flinke og fantastiske mennesker – og ikke minst se hvordan alt fungerer »bak kamera». Alt fra designprosess til planlegging til location og kamerateam. Dette er opplevelser jeg kommer til å huske for livet! <3

Gleder meg sånn til å vise dere hele kolleksjonen! NUSS

Annonse