Annonse

HJEMME PÅ FERRY

Da var det endelig jul, si!! Etter en lang dag på jobb fra morgen til kveld var det superdeilig å komme hjem med weekend-bagen og poser fulle av julegaver hjemme hos family’n. Nå sitter hele gjengen stuet i sofaen, stappmett etter årets ribbe, og ekstremt klare for å fullføre setningene i Hjelp det er juleferie. Livets film, ass

Jeg tenkte forresten å ha en liten »året som gikk» på snapchat om noen er interessert??? Altså legge ut mine fav snaps fra 2017?? Yes or no? Årskavalkade kommer som vanlig på bloggen i kjent stil i tillegg <3

Update på julestemninga !!!! Den begynner sakte men sikkert å komme seg. Noe trist at jeg kjente en vibe av årets første julestemninga når jeg var på polet i morges, og det vet jeg ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til  ! TOO BAD at idiot-meg dro fra alle vinflaskene mine på jobb hvor jeg IKKE kommer meg inn igjen, så dette blir en njudelig, edruelig helg for røyskatten. Alle bare LIKE GREIT

Håper alle sammen får en fiinfin jul, og at dere koser dere masse <3 Ønsker dere alt godt! 

Annonse