Annonse

HIGHLIGHTS OF 2017

Highlights of 2017

Warsawa i Januar i forbindelse med Nouw-lansering i Polen! Her ble jeg kjent med Alice og Moa, og det er alltid en fryd å henge med Alice når vi møtes på ulike events her og der. Verdens skjønneste! 

Mange fine stunder i Oslo både i Januar og Februar, med tantekos, Vixen Blog Awards & Bloggerne-premiere

Jeg var meget tacky i en periode her ass???? Hahaha når alle trasket rundt i nettingstrømpebukse og var veldig basic-bitch. Unngår med vilje å ta med de bildene for alles eget beste. Men dette bildet over synes jeg er sååå fint!! Kunne hengt det opp på stua for real. Jeg tok veldig mange bilder hjemme på denne tiden, og det husker jeg dere ble shiiitlei av etterhvert haha.. Forståelig det da. Men mørketid = innetid ….

Reiste til Berlin med denne fine gjengen i mars for å dra på Drake-konsert!! FOR en tur. No words needed

Michael Kors-fest i Oslo med favorittdamen miiin! Deretter bar det videre på premiere av Skjønnheten og udyret, hvor vi ble intervjuet av God Kveld Norge som mange av dere har fått med seg på snapchat. Hahhaha jeg ler enda ass, er det mulig å være så fraværende

PÅSKEFERIE!! Dro til Oppdal med venninnegjengen og hadde the time of my lyfe, og innså også at flere dagers fyllekule IKKE var noe kroppen min tålte lenger hahha. Vi hadde det såå koselig da med hele gjengen på samme hytte, finvær, Paradise Hotel-frokoster om morningen & en god dose dagsfest

Noen dagers fest var nok for min del, for da var det duket for påskefeiring på hytta med hele familien. Ingen år uten!! Mormor som påskehare, rebusløp & påskeegg er uslåelig Spania-tur i feriehuset til mormor & morfar wiie.. Det er så fint der i mai!!

Kom meg selvfølgelig hjem i rett tid til 17-mai feiring tjohei!!! Årets beste dag altså.. Bare god stemning, god drikke, nydelig frokost & finvær!!

Var obsessed med ratchet-fletter, som resten av Instaverden

Hellas med denne fiiiningen <3

Nelly midsummer-party i Stockholm!! Ååhh denne turen var så fin med herligste BLOGGISGJENGEN

Feiret 21-årsdagen min!!!

Nok en tur til Alicante med hele familien <3

 

Elle-fest i Oslo hvor jeg endte opp barbeint fordi jeg hadde de jææævligste skoene!

København med disse damerne på Dior-lansering <3

Dro til Oslo og hang med kjære mama-bear!!! Bjørn Borg-premiere tjoheiii i superkule klær

Deretter bar det rett til Stocholm for Nelly’s 90’s party!! Mr. Worldwide ass

Og fra et sted til et annet reiste jeg til Cape Town med Nelly for å shoote årets høstkampanje!! Absolutt et av de aller fineste og beste høydepunktene fra 2017..

… og vi dro på Safari!

Skjønneste Matilda!

Og plutselig var man på forsiden av nettsiden man har handlet på helt siden man var fjorten-femten år!! Synes fortsatt det er ganske uvirkelig, haha. SÅ GØY

Hyttekos!!!

Oslo & Bruno-Mars konsert

I september reiste vi på myyyystur til Nice, og hadde det så fint!! Superdeilig sensommer-vær, god mat & skøy

Og jeg ble overrasket med helikoptertur til Monaco!! DET var byen sin det

Jeg klipte lugg !!

Londontur med jentene med shopping og Zara Larsson-konsert!!

Vi la nytt gulv!!! goddamn

Helsinki & julefest med Nelly!!

I desember reiste vi til København for å få massemasse julestemning

 

2017 var fine greier altså.. Evig takknemlig for alt det fine jeg får oppleve når jeg ser på alle de fine bildene, stedene og personene jeg er rundt. La 2018 bli like bra, om ikke ENDA bedre!! <3 

Annonse