Annonse

HELGEMYS

inneholder ad-links/reklame 

tights here sweater here shoes Hoka earrings Jane Kønig 

Hallo dere og god lørdag!! Dere vet jo meg og lørdags-formiddager…. blaahhh…. fredager derimot! I går hadde vi ekstratime i det ene faget, og jeg kom meg faktisk avgårde på skolen til rett tid for å jobbe litt på lesesalen først. Jeg hører ikke folk puste der inne en gang, det ER så utrolig stille og med superfin utsikt over hele byen, så det ga absolutt mersmak! Skikkelig digg å få jobbet der noen timer, også gir det en skikkelig bra feeling etterpå med en følelse av å ha gjort noe ordentlig produktivt.

Etter skoledagen trasket jeg innover til byen og kjøpte meg en ny jakke jeg kan bruke utover høsten og vinteren! Når jeg sprang mot bussen i går i en kort pelsjakke i pissregnet kjente jeg at … NJA nå er det kanskje på tide med en skikkelig allværsjakke. Så jakke ble det, også fikk jeg endelig tak i pampasgress til leiligheten. Også var det bare å busse hjem da, med 1-meters gress i den ene hånden og jakke og matvarer i den andre. Da kan dere tro det var deilig å komme inn leiligheten!! 

verdens mykeste, deiligste genser!!  

Kjæresten min kom hjem fra jobb i går også, og da ble det SEFF hjemmelaget pizza og Idol – tradisjon tro. Vi skal kjøre oss en liten runde etterhvert nå, og forhåpentligvis få kjøpt inn enda litt mer til leiligheten. Jeg skal vise dere alt når den er helt, helt ferdig!! Akkurat nå føles ting litt rotete og halv-gjort haha.. Så stay tuned!!

Ha en fin lørdag fiine dere xx 

Annonse