Annonse

halvbra rutine og second thoughts

adlink – zip-genser puma så og si identisk tights her

Hallois i luken! Her ligger jeg med iiskalde fingre og kombinerer podlytting, bollelaging, blogging, og arbeidskrav på én og samme gang – og vet ikke helt hvordan jeg synes den kombinasjonen går haha. Jeg vet ikke hvordan jeg kan ha strømregning på flere tusen kroner og likevel sitte her med kalde fingre, ullpledd og tøfler, men hey – sånn er det vel å bo i dette landet.

Jeg er i overraskende bra rutine nå om dagen når det kommer til å legge meg tidlig og stå opp i rett tid – men kjenner jeg sliter meget med skolerutinen. I går var jeg og spilte inn en gøy greie til Panelet som kommer fortløpende, og når det var litt for hyggelig å være der misset jeg raskt første forelesing, noe som endte i at jeg liksågodt skippet alle forelesingene ! Logic where. Jeg er bare så sjukt demotivert til skolehalvåret her av en eller annen grunn, og det tror jeg skyldes at jeg begynner å ha litt second thoughts på studiet igjen. Motivasjonen jeg hadde før jul kom nok av at jeg trivdes SÅ godt på skolen og begynte å se framover mot å fullføre bacheloren, men nå er jeg skikkelig usikker igjen. Og daaa er det jo ikke rart motivasjonen skranter litt hehe.. Bah, det skal ikke være lett å velge studieretning!! Vi får se hvor vi ender – jeg er jo så sykt sprettball på det området, hvor jeg den ene uka vil fullføre studiet, mens jeg i det andre vil gjøre noe helt annet til høsten. Livet, dere!

Nå skal jeg kose meg riiiktig så mye med nystekte boller og se en episode et-eller-annet. mmmm livets fine stunder

Annonse