Annonse

HALLO FRA BAKKEN

Sporty spice?

Vi hadde en SÅ fin dag i bakken på søndag, og jeg må si jeg blendet bra inn i mengden med de freshe skiklærne mine. Uvant syn, si? Det ble ikke mange rundene opp skiheisen da hehhe, vi var mer opptatt av å svinge innom de stedene vi kunne som solgte noe diggs å drikke. Like viktig det også spør du meg !!!

Åre har jo så mange gode restauranter og fine sportsbutikker, så det er lett at lommeboka svir litt etter en sånn tur gitt. Men det er viktig å kose seg!! Den glutenfrie hylla på Ica var heaven for min del, og bilen ble fylt opp med glutenfrie knekkebrød, rundstykker, frokostblandinger, kanelboller & melblandinger på vei hjem, mikset med masse svenskgodis og boksbrus mmmm

Det er hele 3 år siden sist jeg hadde slalomski på beina, men det gikk overraskende fint nedover bakkene bortsett fra den gangen vi gjorde skivebom og havnet på den bratteste, jævligste, mest isete bakken ever. Da var a nære på å gi opp heile shaiten når jeg fløy på stumpen!!! Sett bort i fra at jeg får så ekstremt krampevondt rundt rista når jeg står på slalom er det jo egentlig veldig, veldig gøy 🙂 Ja til flere helger som dette <3

Madammen som gir opp hele pose-gamet i bakken og går for the real deal 

KLEM

Annonse