Annonse

Glamour på skjermen

Hello friends ❤️ Fikk flere spørsmål om hvor dette bildet var fra når jeg postet disse på Instagram, og det er fra Skeidar! Var overraskende nok kjæresten som absolutt ville ha det i hus, og først var jeg sånn MNNJJJJ er dette sånn ungkars-bule-artwork, men jeg endte opp med å like det SÅ sykt godt!! Det gjør seg skikkelig ved spisebordet, og jeg er veldig glad for at vi endte opp med å kjøpe det 🙂 Ikke reklame btw haha, føler jeg må være helt manisk etter de store blogg-reklame-merking-diskusjonene som pågår. Er man pliktig til å merke ting som IKKE reklame, eller kun når det er reklame? Det lurer denne fruen på. 

I skrivende stund sjonglerer jeg både middag, blogging & Bloggerne som den raceren jeg er (.). Hører rykter om at jeg har klart å snike meg med på noen klipp i denne sesongen også gitt, så sykt linselus som jeg er ! Eller ikke. Husker jeg følte meg såå jævlig etter 24-timer på fly fra Jamaica, og hadde mest lyst til å synke under bakken, så takk Gud for at jeg er med minimalt haha. Fikk tilsendt en jodel som bare »var DET DER Erica» – well thank you honey, DET DER var Erica ja, noe redusert og inte så insta-fresh etter å ha snorket og siklet om hverandre på et trangt fly det siste døgnet. :-). Men tusen hjertelig.

ADIOS på denne treige tirsdagen, måtte den bli ferdig asap. 

Annonse