Annonse

Glammings på en tirsdag?

dress here (ad link/reklame) 

Elsker denne kjolen! Fikk såå mange komplimenter når jeg hadde den på meg i bursdag her forleden – den sitter virkelig som et skudd 🙂 Veldig behagelig også, wiho!! Pluss at det beltet er helt flottings til å skjule prosecco-magen når den skulle komme snikende !

Nå sitter jeg og hiver innpå med kaffe, i håp om at kroppen og hodet skal våkne litt. Ute snør det helt sinnsykt mye, og hadde det ikke vært for de eksamenene jeg skal gjennom så hadde jeg fått julestemning deluxe!! Apropo det, jeg får vel se til å legge bort pcen og hente frem bøkene mine igjen. Jeg manner meg opp til å skrive sammendrag fra det aller siste kapittelet i den ene boka vi har, og når den er checked om noen timer er jeg veldig happy!! Til dere andre som har eller har hatt Bedriften – dere vet hvor tørt det er, haha. Men jeg må gjennom det, og for min del funker det bra å lese og skrive sammendrag fra hvert kapittel for å få bedre oversikt, og se sammenhenger. Krysser fingrene for at denne hodepinen gir seg snart, ellers blir det ekstra blytungt gitt! Ha en fin dag alle xx

PSSTT.. Nelly har 20% på ALT fra NLY Brands nå! Se alle goodies HER 

Annonse