Annonse

GJETT HVOR JEG SKAL A !!

similar swimsuit here adlink

I morgen bærer det ut på reisefot igjen!!! Denne gangen til … Venezia! WÆ, jeg har alltid hatt lyst til å reise dit, fordi det ser absolutt helt fantastisk ut. Jeg skal være der i 2 netter sammen med Bikbok og en liten gjeng fra Sverige og Norge – så dette blir koselig! Kameraet er såklart med, og håndbagasjen min er stappfull, klare for fine dager <3

I dag møtte jeg og Anna VGTV for en liten videosnutt om Skitshowet til ukens Panelet, og det er stor stas for bunnslum-damerne da vet dere!! Til tross for at både hår, hud og sminke kræsjet, og jeg våknet med rekordstore poser under øynene gikk det da som smurt, og Morten og Margrethe var SÅ koselige <3 Og ikke minst flinke!! Krysser fingrene for at vi oppførte oss nogenlunde greit på cæmmen.. Og LOL jeg er jo big time fan av Harm & Hegseth, så det å få gjesteinnslag på Panelet er jo dødskult!!! Hehehe

See ya in Italy 

Annonse