Annonse

OG SLIK GIKK DE FØRSTE DAGENE I JANUAR

To everyone who asked about my dress – you can find it here on sale!!! adlink

Hvordan går det med dere i første-uka i januar??? Jeg har holdt løftet til meg selv ganske bra med å tilbringe maks tid sengeliggende, delvis fordi jeg er supertrøtt om dagen OG fordi jeg seff har pådratt med den årlige januar-forkjølelsen. Men sånn er det!!! Ellers denne uka har jeg jobbet litt og vært på laivets første styremøte med borettslaget hvor jeg seriøst aldri har følt meg SÅ ukomfortabel og dum før hahha.. Det var en svær gjeng med kun godt voksne, som helt sikkert kjenner hverandre ganske godt, også kommer hun jålfrid fra andre etasje – HELT blank på alle tema vi diskuterte. Det er litt drama i bygget skjønner dere, lol, og det var så mange rapporter, forskrifter og avgjørelser som skulle sees gjennom at jeg ble helt svett i fletta. Har tilfeldigvis vært bortreist på alle tidligere årsmøter, men skal si det var deilig å samle noen voksenpoeng, komme over kneika og checke den av lista altså. Folk bare velkommen til den virkelige verden kjære deg……

Var faktisk SÅ fornøyd med meg selv, og fant ut at HEY det er første uka i januar – ting er ganske småkjipt, du har en monsterkvise under nesa som har gitt deg kronisk, opphovnet snusleppe – unn deg noe!! Så jeg skal være så jævlig bloggete og si at jeg unnet meg en ny telefon!! Neida, joda. Jeg har hatt lyst på ny telefon lenge ettersom det er så stor kameraforskjell fra 6’ern og de nye, og jeg som tar mye bilder via telefonen til bloggen tenkte at det var innafor å legge litt penger i!! So I did. Superduper fornøyd, og nå er lommeboka stengt for en god stund.

Håper dere har det fint!!! KLEM 

Annonse