Annonse

Friday Night Lovin’

dress here necklace her ADLINKS 

Hallo fra pizzabakeren aka MOII!! Ah, det lukter så godt i leiligheten nå, og hvert øyeblikk er det duket for en etterlengtet pizzakveld. Men til mine lakto-venner, tåler dere den Apetina Mozzarella revet-osten? Ost generelt?? Pasteurisert melk?? HELP YA GIRL OUT!! Jeg er jo ikke SUPERallergisk, men skal aller helst holde meg unna.

Uansett, i dag har jeg egentlig bare kopet rundt, og hengt litt med friends her og der, i tillegg til å svette meg hjel inne på Altinn med tanke på skatt, moms og alle andre helvedes-skjemaer. Jeg har misforstått regnskapsførern min, og plutselig var det trussel om både ditt og datt fra Skatteetaten ettersom jeg ikke hadde levert Skattemelding for 2017!!! PJUHH det ble svettet godt her hjemme en vending skal jeg si dere. Men nå krysser jeg fingrene for at jeg fikk fylt ut skjemaene riktig, og at alt er greit. Så får man ta nok en bot (!) som jeg har så knallgod råd til nå om dagen. Lærer av sine feil eller hur..

Hva gjør dere denne triste, gråværs-fredagen da? SÅ hyggelig at flere kommenterer for tiden, det gjør meg såå glad og jeg elsker å svare dere <3 Keep going PLZ 

Annonse