Fresh school ride

reklame

My baby blue ride

Livets glade dager med Vespaen min!! Dere har jo sett meg suse rundt på denne en god stund nå, og dere vet jo også hvor utrolig glad jeg er i den hihi.. MY BABY

Jeg startet jo på skolen for noen uker siden, og dere klarer vel å gjette hvilket fremkomstmiddel jeg har brukt!! At jeg ikke har tenkt på å skaffe meg en scooter tidligere?? Nå har det blitt en lang miljøgate ned til sentrum her i Trondheim, hvor kun kollektiv/taxi har lov til å kjøre, og da føler jeg meg BLESSED når jeg kommer susende på scooteren min. Det er absolutt en av fordelene med scooter synes jeg – å kunne skippe kø ved å ligge i kollektivfelt og kjøre i gatene de legger opp for busser. Enig?

Vespaen er i alle fall en genial følgesvenn for meg om dagen, når jeg kan parkere rett utenfor skolen GRATIS i stedet for å bruke mange hundre kroner på parkering hver uke. Jeg fikk jo også montert boks bak på scooteren her forleden, og den har plass til skoleveska mi – til og med når den er fullsmekket med pc og skolebøker. Genialt

Hihi, og hva synes dere om den nye halvhjelmen min fra Vespa? Kinda cooool, right? 

Sånn er a susende til skolen hver dag, noen minutter hesblesende for sen! 

Vespa Primavera kommer i flere ulike farger, og bruker SÅ SJUKT lite bensin at den er nesten gratis i drift – noe som passer studenten perfekt! Jeg får litt ekstra befriende feeling av å scootre rundt, både på små-turer til butikken med matvarene mellom bena og lengre turer på andre siden av byen. Man kan til og med lade telefonen i den, noe som er GULL verdt spør du meg. #phonehead

Les mer om Vespa og finn din forhandler her .. 

Åh, håper vinteren aldri kommer så jeg kan suse rundt på denne lenge, lenge.. Bare legg igjen spørsmål i kommentarfeltet om dere lurer på noe i forhold til scooteren, Vespa osv!! I’m super duper happy