Annonse

FRA ET FLY TIL ET ANNET

Flotter seg i hovedstaden ! På onsdag reiste jeg og Anna nedover til Oslo for å spille inn en liten videosnutt som inkluderer hår og glammings! Jeg fikk til og med stusset luggen min under innspillingen, og dét er jo det man kaller lyx på jobb. Dagen gikk i alle fall super-kjapt med masse fine folk, også skal jeg si fra asap når episoden kommer ut <3

Uken her har virkelig gått slag i slag, og i skrivende stund sitter jeg mange mange tusen meter over bakken – på vei til New York!! Flyturen har gått veldig greit så langt, og med litt skolejobbing, podcast og sørlandschips så er det jo lite å klage på. Jeg gleder meg SÅ masse til å bare njuute noen fine dager i New York med shopping, god mat og gode venner – og vlogkameraet er såklart med! Det skal bli skikkelig deilig å senke skuldrene litt, for de siste ukene har vært superhektiske med, om mulig, litt mange baller i luften. Midt oppe i det her innser jeg at eksamensperioden kommer krypende fort som f, og det hjelper IKKE på stressnivået haha. Derfor blir det godt å koble litt av i noen dager! Det begynner jo å bli ganske mange år siden jeg var her sist, og da var jeg HELT forelsket – så det skal bli spennende å se om jeg blir like New-York-in-love denne gangen også. Talk to you soon! 

Annonse