Annonse

FØRSTE GANG PÅ 6 ÅR

Hallo i luken! I går var det dags for å finne frem toalettmappa igjen og glam’e seg litt til et samarbeid – og fy søren så rart det er å sminke seg om dagen?? Jeg har faktisk kommet til et punkt hvor jeg nesten synes jeg er finere UTEN sminke haha, fordi det blir så…rart og uvant med?! Mascara har jeg fått i toalettmappa igjen også, og det er hele 6 år siden sist. Sjukt at jeg har hatt vippeextensions så lenge uten pause, så det var vel på tide. Så i går ble det litt eksperimentering av både eyeliner og mascara, og da følte jeg meg rett og slett helt gærn ! Nok snikksnakk, hvordan går det med dere om dagen? Det har jo – ikke overraskende – skjedd svært lite siden sist, så dagen i dag har gått med til å lese pensum og bruke altfor mye unødvendig tid på å stå og se i kjøleskapet, spise rester fra påskeegget, sitte på do mens jeg scroller på tiktok – alt det vanlige med andre ord.

Nå skal jeg hive et par ostesmørbrød i ovnen før det blir en episode Kalifat før leggetid! Serien ligger på Netflix, og den har tatt seg opp sjukt de siste episodene – så den kan jeg absolutt anbefale. Jeg har forsåvidt også pløyd gjennom både Heksejakt, Hamilton og Papirhuset del 4 de siste dagene – og de anbefaler jeg også på det varmeste! Noen andre serier jeg må få med meg?? Killing Eve kommer jo med nye episoder hver uke nå også, og jeg ELSKER den serien! Anbefales!!

Avslutter innlegget med dette super-randome aestehic aktige bildet jeg prøvde meg på til insta her om dagen, og håper dere får en nyydelig kveld videre <3 Faens til motivasjonsboost dere ga meg i forrige innlegg hvor dere sa hverdagsinnlegg med ræva mobilbilder var tipptopp!!! ILU!!

Annonse