Annonse

FORMEN OG HUMØRET DA?

Hvor blåmandag kan man ha på en onsdag???? LOL for en drit-dag. Sitter med dundrende hodepine fra en annen verden og irriterer meg over at høyttaleren min blinker rødt av dårlig batteri og jeg sitter altfor godt limt fast i sofaen til å orke å reise meg. Næh, jeg har jo da SEFF klart å bli syk igjen og lå våken i hele natt og hostet og harket opp slim i kaldsvetten min. Er så deilig det HMHM 🙂 🙂 Har også hatt saiko vondt i magen de siste dagene, og trodde ting skulle bli bedre med en gang jeg kuttet gluten? Erfaring anyone?? Innså jo såklart idag at den godt&blandet-posen jeg spiste her forleden inneholdt hvetemel, så jeg kan vel takke meg selv, men USJ kjente at lufta gikk litt ut av meg ass. Får jo tydeligvis ikke til en shaiiit om dagen !!! Jeg må vel bli enda nøyere med å lese ALT av næringsinnhold selv på ting jeg ikke regner med inneholder gluten, men jeg er allerede drit lei og føler bare at jeg bommer og bommer.

Gud for et sytete og slitsomt innlegg, men noen gang er det bare godt å få det litt ut. Og jeg har virkelig ingenting annet fjasete å dele med dere i dag, så da får dere heller høre hvordan dagen min egentlig er hehhe. Såklart, det er små bagateller, men i dag fikk jeg en så sjukt håpløs følelse over det hele ass. Håper for Guds skyld dere har en litt bedre og positiv dag enn meg, hehhe.. Sorry sutringen..

bukse her topp her jakke her sko her smykker h&m øreringer jane kønig adlinks

PSSSST… Nelly har -20% på ALT ut dagen i dag om dere vil kjøpe antrekket mitt til en litt billigere penge. Se tilbudet her <3 

Annonse