Annonse

FOR ET KAOS

Og sånn går det!! De siste dagene har det vært fullt kjør fra morgen til sent på kveld i leiligheten, og disse bildene ble tatt for et par dager siden – allerede er mye unnagjort siden da. Det går mot slutten dere!! Åh, den dagen jeg slenger meg ned i sofaen i 100% ferdig leilighet med et glass vinos – DA skal jeg slappe av da. Nå stresser jeg rundt og frem og tilbake, og er helt kvalm med tanke på alle utgiftene. Det er så VILT dyrt, og det dukker opp store kostnader rett som det er. Nå MÅ det ta en ende! For snart er det tomt, bokstavelig talt haha.. Men det er veldig gøy å se at alt tar form da, og snart kommer jo den morsomste delen – innredning <3 Det blir! 

Så ja, det skylder mitt fravær nowadays!! Jeg må vaske meg ut i starten av neste uke i min nåværende leilighet, så jeg stresser ganske bra på alle fronter. FJUHH første og siste gang hehhe 

Annonse