Annonse

FINNES IKKE DÅRLIG VÆR..

innlegg inneholder reklamelenker

Brrrr denne kulden ass!! Sier hun i ankelkort bukse og vårjakke. I dag ble det en bytur med fam-gang med en liten lunsj og en god gammeldags byhandel! Lunsj og glutenallergi går jo ikke alltid hånd i hånd, men vi endte opp på Godt Brød – og det kan jeg virkelig anbefale til mine medsøstre med samme allergi 🙂 Fikk såå godt ferskt brød der så jeg kunne lage en påsmurt sandwich som resten, og mamma kjøpte med et glutenfritt brød vi kan ha med oss i påska. Når man først finner gode, glutenfrie brød betyr det LAIVET!!!

Ellers er jeg helt støl i skrotkroppen min etter styrketrening med Maria på mandag (yup fortsatt støl, og jeg innså at jeg har mistet ALL muskelmasse) etterfulgt av en danseøkt i går! Jeg dro jo tur-retur Oslo i går for et nytt jobbprosjekt med Topp, og da fikk man danset og svettet litt igjen!! Jeg skal filme med de to ganger i måneden fremover til Youtube-kanalen deres, så det blir spennende da vetttdøø

bukse 5 units, lignende her – jakke her – superga her – veske weekday 

I kveld har jeg vært på en liten bursdagsfeiring hos Maria med gjengen og spist pavlova til buksesmekken gikk opp, literally, og nå er det straks lalletid. Håper dere har det fint <3 Og snart kommer Nellykampanjen ut wiiie!!

Annonse