Annonse

FERIE I EGEN BY?

I dag føler jeg at jeg har kommet hjem fra en fantastisk to-dagers ferie ass. Det kan ha noe med hotell, restaurantmat, drinker og hotellfrokost å gjøre kanskje? Altså slik burde alle uker starte hehhe. Hotell var jo kanskje å dra den litt langt i egen by da, men en litta frokost hvertfall må man da kunne koste på seg innimellom i månedene fremover også tenker jeg. Shoutout til frokosten på Scandic Nidelven ass, som er kåret til Norges beste av GOD grunn. Munchiezz!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset
 

Menmen, vi har jo ikke BARE vært på ferie. Jeg, Bente & Ingeborg har fått jobbet masse med bokprosjektet og fått på plass det som mest sannsynlig blir inndelingen av kapitler og oppsettet rundt der. Godt å planlegge litt struktur, design og skrivemåte, så nå må jeg bare fortsette å skrive ferdig. Dette er SÅ gøy. Boken kommer til å ha en stor plass i hjertet mitt altsåå, for jeg skal legge alt i det. Tror dere kommer til å like det!! Personlig, feel-good og veldig Erica. Også føler jeg meg så heldig som får jobbe og bli kjent med to så fantastiske mennesker som Bente og Ingeborg!! Bare god energi rundt begge to, og sånne mennesker lever jeg for ♥


 

Med andre ord en helt fantastisk start på uka til tross for en smålig bakis-tirsdag etter X antall Aperol i går kveld. Men husmora sjæl har både fått handlet, vasket leilighet og laget en overraskende god middag idag, så jeg sier meg fornøyd. Tusen takk for fine tilbakemeldinger på videoen i går haha, jeg ELSKER når dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar ♥ Det ER kjipt å snakke til veggen liksom mehhe

Processed with VSCO with a5 preset

Annonse