Annonse

FAMILIETID

Hei, alt bra med dere? 

Vil bare beklage for dårlige oppdateringer den siste tiden – jeg forstår at dere blir lei! Ting har egentlig ikke vært barebare de siste ukene og jeg har flere ting jeg må finne ut av for meg selv før jeg kan hente ut masse motivasjon her igjen. Og det er greit, synes jeg. For jeg vil så gjerne! Virkelig. Jeg må bare forhåpentligvis få ryddet opp i andre ting som kjennes vanskelig for tiden før jeg gir hundre prosent her igjen. <3 No worries, tenkte bare var greit å dele det med dere uansett!

I dag har jeg jobbet meg gjennom mailen min og bare hatt en veldig, veldig rolig dag med masse deilig musikk og sen frokost. Nå skal jeg få på meg noen andre klær og komme meg på en buss til mormor og morfar hvor det blir en liten familiemiddag!

Min kjære oldemor sovnet inn i går ettermiddag, hele 99 år med familien rundt seg, så det blir godt å være litt sammen. Jeg dro nedover like etter at hun sovnet inn, og det var trist, rart, men fint å få sett henne en siste gang. Det er så rart med livet, hvordan man i det ene sekundet løper rundt med et friskt, bankende hjerte med hele livet foran seg, før man plutselig trekker pusten en aller siste gang. Livet er skjørt! Ta hånd om hverandre <3 

Annonse