SPRINGTIME

reklame

Nå MÅ våren være rett rundt hjørnet!! Det tilsier i alle fall garderoben min.. Jeg har fått så mange fine vårnyheter nå i det siste – og i dag tenkte jeg å vise 3 av mine favorittantrekk. Alt er fra fra Bubbleroomog koden ERICA gir dere -10% på hele nettsiden pluss gratis frakt!!

buksejakkegenser

Har fått helt dilla på løse dressbukser til sneakers!! Skikkelig insta-look hehe, men jeg elsker det. ♥ Og se så fin den strikkede genseren er, med knytedetaljene!

belted dress

Husker jeg fikk såå mange komplimenter for denne likende kjolen da jeg hadde den i svart – og nå er den her i en fantastisk rødbrun farge. Like fin til høye hæler som til sneakers spør du meg! 

green faux fur – 

genserskinnbukse

Denne genseren er nok favoritten min fra alle antrekkene – så utrolig fine volangdetaljer og med åpen skulder. For ikke å glemme wide sleeves som er min obsession, hehe. Her har dere også favoritt-skinnbuksen min fra alle tider, som jeg fikk sykt mye spørsmål om sist jeg la den ut! Den er normal i størrelsen. 

Sjekk ut alle nyheter her, og husk rabattkoden ERICA når dere handler ♥ Jeg bruker S/36 i alle plagg!

Hvilket antrekk ble din favoritt? xx