Annonse

ER DERE KLARE FOR NY POD?

 


Hei, og god søndag fininger <3 
Jeg sitter innestengt med gardinene GODT trukket for i full protest mot finværet hahaha. Det er traurige greier, ass. Men hvorfor kommer det alltid finvær på dager hvor jeg aller helst skulle hatt pissregn, og motsatt?? Oh well, kanskje jeg skal utnytte det i de to minuttene det tar meg å traske over gata, for å finne noe middag. Jeg venter jo alltid til jeg er på gråten fordi jeg er så sulten, og innser at det fortsatt ikke har dukket opp noe middag i kjøleskapet fra sist jeg sjekket. Lærer ALDRI – hva med å planlegge en middag i ny og ne slik at man slipper den knekken når det allerede er altfor, altfor sent haha 🙁 Også må man fæn sette av en halvtime til den middagsLAGINGEN også. Nei helvete heller

ANYWAY – Jeg er 10kg lettere ettersom jeg endelig har fått levert regnskapet mitt og sendt inn endel papirer til banken. Exciting times coming up da vet dere! Jeg har også fått redigert Q&A videoen, som kommer i morgen. Jeg snakker jo høl i høvvet på kameraet, så dere må belage dere på en 22 minutters video. Hater egentlig når de blir så lange haha, men er dere TRUE FANS så tåler dere det !

Ellers – hvem er klare for ny pod???? Pod Poddessen 1 og 2 er helt svette av prestasjonsangst, men meget klare for kveldens innspilling av episode to som kommer i morgen. Med nye miker og god stemning er det ingenting som stopper oss, si!! Are u excited or nahhh

Annonse