Annonse

EN STOR LETTELSE

Heii, og god formiddag <3 Jeg har en skikkelig seig start på dagen, med litt mailing og kaffedrikking! Ekte kjerring!! Jeg er så sjuukt trøtt i dag, så nå venter jeg bare på at Pernille skal komme hit en tur for å lese sammen så jeg kan smelle opp en iskald Redbull fra kjøleskapet, mmm. Livets små gleder !

I går hadde jeg den mest spennende, innholdsrike OG produktive dagen noensinne siden viruset slo ut for fullt! Dagen startet nokså lyxig 06.30 med en aldri så liten ansiktsmaske og sånne patches man har under øynene, før det ble full glammings av hår og sminke. Deretter bar det nedover mot Dora her i Trondheim, med en gigantisk eske med klær, sko og tilbehør – klar for å shoote min tredje kolleksjon for NAKD! (akkurat dette blir vel reklame?). Jeg har vært så sjukt nervøs frem til nå ettersom opprinnelig kampanjeshoot måtte kanselleres som følge av corona – men heldigvis fikk jeg anbefalt en fotograf her i Trondheim så vi kunne shoote i studioet hennes!! Hun var helt NYDELIG å jobbe med og hadde ordnet det såå fint i studio – så shooten gikk virkelig over all forventning. Det gjorde meg såå lettet, og nå gleder jeg meg bare til å se det ferdige resultatet og ikke minst – vise dere alle de fine plaggene som slippes førstkommende torsdag!!

Her har dere noen sneekpeaks og behind the scenes bilder xx

Fargepaletten i denne kolleksjonen er heeelt 10/10 om jeg får si det selv.. Beige, hvit, svart & rustfarget! Og se så bra klærne matchet bakgrunnen i studio da!!

Det blir en liten mix av baseplagg, fine kjoler og denim-plagg – og jeg hååper dere liker det!!

HER kan dere melde dere på VIP-tilgang på kolleksjonen, så dere får tilgang 30 minutter før »alle andre» <3 MIIIP

Annonse