Annonse

EN SÅDAN DAG

inneholder reklamelenker 

Hei dere!! Hvordan har dagen deres vært? Min startet mildt sagt ganske rart – og jeg skulle gjerne brettet ut om dette her, men dere får heller vente og høre på pod-episoden som kommer i morgen hehe. Jeg kan i alle fall melde om at jeg er i ganske sjaber form om dagen, og har vært helt elendig i magen den siste uka med skytteltrafikk på do og forferdelige magesmerter. Magesmertene har heldigvis gitt seg, men da utviklet jeg raskt både feber, hodepine og vondt i halsen gitt. Den forkjølelses-hodepinen er helt grusom, for da føler man seg virkelig helt utladet og sliten hele tiden. Perfekt i disse eksamenstider !  Får håpe det gir seg litt raskt sånn at jeg kan trøkke inn mest mulig kunnskap i hjernen snart igjen.

Ellers må jeg bare si tusen takk til alle som har handlet plaggene mine fra NAKD!! Nå er det faktisk bare 2 hvite topper igjen, 10 sorte og under 20 beige bukser igjen!! Det hadde vært så gøy og solgt ut alle plaggene mine, så jeg setter uendelig stor pris på hver eneste person som klikker hjem et plagg og støtter meg. Dere er best!

BUKSE HER – I’m wearing size small 

HVIT TOPP // SORT TOPP – jeg har på størrelse small, men kunne også hatt medium! selve toppen er ganske »liten» men suuperstrechy, slik at den passer i de fleste størrelser! 

Nå skal jeg vaske en runde med klær her, før vi skal på litt handlings i kveld! I morgen er det tidlig på’n med eksamenslesing igjen, og jeg krysser fingrene for at formen blir bedre slik at jeg får lest skikkelig før vi drar til Namsos i helgen og besøker familien til kjæresten. Det blir koselig!! Nuss

Annonse