Annonse

En riiktigt bra dag

shoes nike – tights bubbleroom – jacket – hoodie prettylittlething (similar here

Hallohallo!! I dag er jeg så obsessed med egen outfit at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Elsker det lyse mot skinnbuksene!! Uansett – i dag har jeg hatt en ganske så kanon dag om jeg får si det selv. Skitshowet er ute med ny episode, noe som ALLTID er gledens dag, og formiddagen gikk med til en reklame-shoot på Sot hvor vi spiste oss skakk på vaffelfries og burger etterpå. Dagens pod-episode spilte vi inn i går, så jeg må si vi har vært overraskende produktive med å få smelt den ut! Det ER så gøy at dere henger på enda, og at dere er like fornøyde med lyden som oss. Endelig!! I denne episoden snakker vi om våre dramatiske bilturer til Svenskelandet, tilbud om sponset plastisk kirurgi OG en runde fuck-marry-kill-kjendisnorge-variant. Absolutt ikke noe dere kan misse <3 Inn på Itunes og Spotify og hør!

Som mange fikk med seg så postet jeg en Instastory i går hvor jeg fortalte at jeg vurderte å begynne med Youtube igjen. Jeg fikk jo major panikk før jul og slettet typ alle videoene mine av en eller annen merkelig grunn, og nå er jeg klar for å starte litt på nytt tror jeg!! Jeg ble ikke akkurat mindre engasjert da innboksen min klikket heeelt på Insta, for WOW – det var et forslag mange likte!! Og så utålmodig som jeg er, hvor ting må skje med én gang, bar det rett på Japan Photo i dag for å kjøpe et enkelt vlog-kamera. I’m so excited!! Jeg har skikkelig lyst til å få til ukentlige vlogs, og skal prøve meg allerede neste uke. Ellers er jeg jo ingen ekspert på videoer og redigering med kule pop-up-effekter og sånt som folk har, men vi satser på at det blir bra uansett. Yaaayyy!!!

Nå skal jeg rægge meg oppover til Hanne, før det er tidlig på’n skole-style i morgen tidlig igjen. SNORK, men sånn er livet. Nuss og klem

Annonse