Annonse

EN NYDELIG HELG

betalt tur/opphold

Dette bildet føler jeg beskriver forrige helg riimelig greit. Glade jenter, fint vær, øl og masse masse folk!! Som dere sikkert fikk med dere var vi jo på Stavernfestivalen forrige helg, og gud som vi koste oss. Var så heldig å få tilbringe hele helgen med Anna og Mathilde, og det er ingen tvil om at det gjorde susen på hele helga <3 

STAVERNSTEMNING

Vi reiste nedover tidlig torsdag morgen, samme dag som festivalen startet, og når vi kom fram på hotellet var det som å komme til en liten festival-landsby haha. Det krydde av mennesker inn og ut av Meny som lå like ved, i typiske festivalantrekk og poser med øl i. Været var helt nyydelig, og vi fikk presset inn noen timer nede ved brygga før kvelden startet.

*venter speeent på gluttafri burger*

Åshild ble med oss den siste dagen av festivalen også, noe som var helt nyydings!! For min del var lørdagen helt klart høydepunktet når det kom til artistene, med både Zara Larsson og G-Eazy på lista! 

Etter tre dager med festival og et hav av mennesker var det godt å komme seg på flyet hjemover også, til tross for at jeg pådro meg ENTEN matforgiftning eller omgangssyke siste natta. Jævlig var det uansett, og den taxituren til flyplassen kl 8 om morningen og selve flyturen til Trondheim er noe jeg sent kommer til å glemme. Jeg må ha sett så syykelig bakis ut på flyplassen søndag morgen, med gjørmete sneakers, hendene i fanget, hodet hengede bakover med en lekker blå-hvit-aktig farge i ansiktet og en cola i hånda. Neida, bare en roolig spy-diare-syke her !

Sett bort i fra det så var helgen helt nyydelig! Nå sitter jeg ute på verandaen i stekende sol her på hytta, og prepper meg for årets første bad. Uken har gått med til masse jobbing for min del, så det var skikkelig deilig å gjøre seg ferdig og kjøre på hytta på onsdag <3 Håper dere koser dere med sommerferiii! 

Annonse