Annonse

EN MORGEN I SRI LANKA

i samarbeid med Lapoint

Se så nydelig det er på campen her nede i Sri Lanka! Det er så utrolig idyllisk og vakkert, omgitt av høye palmetrær, surfebrett, scootere, volleyball-baner og basseng.. Bare wow! Ord kan faktisk ikke beskrive hvor fantastisk denne turen har vært!! Og det hadde ikke vært i nærheten av så bra om vi hadde reist på egen hånd. Så tusen hjertelig takk til Lapoint som er så utrolig dyktige som arrangerer de fineste surfeturene til de flotteste campene! Om dere har vurdert å reise med de – GJØR DET. Det er virkelig en av de aller beste turene i mitt liv!! Og jeg ikke får betalt for å skrive dette hahha, jeg mener det genuint. Miljøet, campen, surfingen, opplegget, menneskene, maten – alt. Uforglemmelig! 

En typisk morgen her i Sri Lanka med min lille surfe-familie! Her hadde vi surfing 05.45 for å se solnedgangen, og vi startet alltid med å sitte i ring og fortelle litt om hvordan dagsformen var og hva vi ønsket å få ut av dagens surfeleksjon. Instruktørene våre Fanny og Joao fortjener SÅ MYE ROS – de var helt fantastiske! Man blir jo plassert i grupper ut i fra hvilken level man er på, og denne uken surfet vi med level 1 noe som var helt perfekt. Jeg hadde så høy puls første gang vi gikk ut i vannet ettersom jeg hadde en ganske kjip opplevelse med surfing for noen år siden, men med så mye god hjelp overvant jeg frykten min!! Fanny og Joao var så forståelsesfulle, og pushet oss på riktig måte, men aksepterte våre egne grenser. Og følelsen av å komme seg opp på brettet, suse nedover bølgene, og høre instruktørene rope og heie er en følelse jeg aldri kommer til å glemme! 

Etter morgensurfingen kom vi tilbake på campen igjen, og da sto frokosten servert på bordet! Egg, brød, pannekaker, frukt, kaffe – jeg tror aldri frokost har smakt bedre. Man blir som en liten familie her nede, og det er så hyggelig å bli kjent med mennesker fra verden rundt. Jeg tror vi var rundt 40 stk. på campen, og ingenting var så hyggelig som det å sitte rundt middag- og frokostbordet sammen og høre hva alle andre drev med og hvor de var fra.

Det jeg elsket med campen var også at det var veldig fritt – man bestemmer helt selv hvordan man vil legge opp turen sin! De eneste faste tidene man har er når frokost, lunsj og middag serveres, og hvilken tid man skal surfe på. Ellers melder man seg på de aktivitetene man ønsker å delta på – og om man har lyst til å spise middag ute eller gjøre noe helt annet står man såklart fritt til det. Jeg elsket det! Om du vurderer å reise til Sri Lanka med Lapoint tror jeg det kommer til å bli en av deres beste opplevelser noensinne, og det mener jeg!! Derfor kan dere lese mer om campen og turen HER. xx 

Annonse