Annonse

EN MEDALJE I FESTING

inneholder annonselenker

How you doing?? Merker så sykt at jeg kommer ut av hvordan man formulerer hverdagen sin, når det går så lang tid mellom hver gang ass !! Sånn sett er jeg glad vi har podcasten vår, slik at dere får høre the real deal gjennom ukedagene. Sesong 3 er forresten i gang – og jeg synes vi leverer hver gang, gitt!! Så dere bør så absolutt gå inn og høre på Skitshowet og nyyyte. *selvskryt*

Vel, hverdagen og skoleåret er i gang for fullt – og det skulle visst vise seg å være litt tyngre enn forventet! Jeg tar meg selv i å sitte i forelesing uke 2 og grue meg til eksamenstid allerede. Det er vel kanskje litt tidlig. Mange som har spurt om hvordan det ble med meg denne høsten – og jeg fortsetter på BI! Jeg har byttet til økonomi og administrasjon, så dette året er det litt mer regnefag som står for tur. Jeg slipper heldigvis å ta opp 1-året da, ellers hadde det såklart vært helt uaktuelt å bytte. Så det blir spennende!!

dress here blazer naked (similar here

I helgen var det duket for en aldri så liten todagers, gitt. Det er lenge siden.. og takk gud for det. Denne skrotten er ikke lagd for slikt lenger, og det var såvidt jeg kom meg ut døra dag to. Men herregud for en hyggelig helg, og da er det verdt det spør du meg. På fredag hadde vi overraskelsesfest for Sverre som flytter til New York, og meg 70000 i puls gikk alt knirkefritt!! Nå hørtes det ut som jeg skulle ha æren for festen her haha, men det var kjæresten og søsteren som arrangerte, også var jeg og typen med som rekvisitter for å fake en »middag med drinks». Plutselig sto hele vennegjengen der, klare for fest!! Jeg fikk såklart takk i aux-kabelen utover kvelden, og da kan dere jo gjette tre ganger om jeg hygget meg. 😉

På lørdag var det bursdagsfeiring hos min fiine studievenninne Jenny, med masse hyggelige folk og en stk svett gjeng på byen. Hver gang jeg drar på TAG her i Trondheim kommer jeg hjem helt SVETT fordi jeg danser så mye, og denne kvelden ble intet unntak. Plutselig var det stengetid på kløbben, og da dro vi en gjeng og kjøpte shitloads av fries, burgere, trøffel-dip og bare YAMMSS. Det er faktisk veldig hyggelig å sitte og spise ute også noen ganger, og om dere er i Trondheim anbefaler jeg Superhero!! Det er få steder som er koselige klokken 3 på natten, men det synes jeg faktisk det er der. Og trøffel-dipen deres… my oh my. Deretter ble det nattbuss hjem på denne kvinnen, og en digg myse-søndag!

Nå ligger jeg i sengen, blogger og hører på musikk like the old days – og skal snart finne senga! Håper dere har det fint NUSSNUSS

Annonse