Annonse

EN MAGISK DAG

i samarbeid med Lapoint

Kan vi ta et øyeblikk for hvor fantastisk fint det er her?? Åh, jeg koser meg sånn – og jeg kjenner nå at jeg hadde skikkelig godt av dette! Det er liksom noe med den helt spesielle avkoblingen man får når man ligger på sandstrender som dette, hvor det eneste man hører er lyden av bølger. 

Hverdagen her nede er helt magisk – vi våkner av oss selv i 7-tiden, og da ligger vi og drar oss leeenge i sengen før frokost serveres klokken 8. Deretter bærer det avgårde i en hektisk tuk-tuk som tar oss med til de perfekte surfestrendene, med surfebrettene på taket. I dag var vi i vannet i to timer, og jeg hadde skikkelig opptur og framgang fra gårsdagen!! I går ble det myyye faceplanting og vann i nesa, men i dag hadde jeg flere bølger hvor jeg suste stående avgårde – og det ER.SÅ.GØY når man får det til!! Jeg hadde jo ikke verdens beste opplevelse med surfing før jeg kom hit, men nå har jeg endelig fått den surfegleden som alle snakker om. Instruktørene er helt fantastiske, og pusher deg på riktig måte på tilpasset nivå. Jeg er så spent på å se hvordan det står til på surfefronten mot slutten av uka!! Må bare lære meg å være under vann uten å holde for nesa først, haha

bikinitoppen min finner dere HER og bikinitrusen HER! 50% og greier, så løp og kjøp 

Nå har klokken passert midnatt her, og jeg skal opp om 6 timer for en yoga-session før surfetimen! Hør på hun da

STOR KLEM FRA SRI LANKA 

Annonse