Annonse

EN LITEN OPPTUR

adlinks

Hei og god morgen dere! Nå sitter jeg og bikker i meg en stor kopp med kaffe her mens det daler ned enda større snøflak utenfor vinduet. Jeg skulle så sykt jingset når noen sa at »ah, endelig blir det vår» på vei hjem fra skolen her om dagen. For det er det obv IKKE!! Haha.

I går hadde pappa bursdag, så etter en lang dag på skolen hvor jeg til slutt så i blinde på alle statistikk- og sannsynlighetsformlene var det digg å komme hjem til hele familien og nystekt pizza. Jeg har spist MYE god glutenfri pizza ute på restaurant altså, men det er ingenting som slår den pappa lager hjemme med pizzaovnen. Ah, så det var absolutt ikke feil denne tirsdagen. I tillegg fikk jeg vite at det mest sannsynlig blir en tur til varmere strøk i april på meg og kjæresten, og det er jeg helt head over heels for!!! Jeg har hatt en liten mix av vil/vil-ikke reise de siste månedene – mest fordi det skjer så mye grusomt rundt omkring i verden, og fordi jeg schvetter av tanken på lange flyreiser og naturkatastrofer, men når vi omsider bestemte oss for å reise likevel kjente jeg bare at YEESS dette var riktig valg. Så nå krysser jeg fingrene for at vi spikrer det 100%, så blir det en liten uke på andre siden av kloden i april tjohhooh. Mer om det senere xx

bukse her – hoodie her

Nå skal jeg ordne litt frokost her, før bedriftsøkonomi og finans står for tur ! Ah, gledens dag. Ha en fin dag, dere!

Annonse