Annonse

EN DYR TOGTUR

sofa – puffteppe layered – fotskammel – pidestall    (adlinks) 

Altså, HVOR FINT?! Da jeg tok toget hjem fra Namsos i går ble det jammen meg både spontankjøp av både teppet og sofaen på bildet over. Teppet har jeg siklet på SÅ utrolig lenge, og nå klarte jeg ikke å dy meg. Rimelig stivt, men GUD så lenge jeg har hatt lyst på det!! Det blir årets gave til meg selv, hehe. Falt pladask for sofaen også, så den ble også bestilt gitt. Hahaha altså nå har jo jeg en splitter ny sofa her hjemme, men det er et eller annet gjør at jeg ikke er helt fornøyd med stua, og jeg tror det er på grunn av sofa-området. Jeg tror derfor jeg skal prøve å få solgt den, og se hvordan det blir med en lysere sofa. Jeg har så lyst til å male veggene mine litt mørkere nemlig, og da tror jeg det blir finest med lyse toner i møblene. Aii.. det ligger noe i det der at man må »bo seg inn»

xx Hva tror dere?? 

Annonse