Annonse

ELLERS DA?

 

Hei, og god fredag!!! Noen som har gått på noen salgssmeller i dag eller? Jeg ble jo såklart sittende til over midnatt i går kveld, og da tikket jo tilbudene inn en etter en. Ble en liten hjemklikking av sminke – ellers har jeg holdt meg bra i skinnet 🙂 Sitter og vurderer litt snacks på Nelly her nå, og det ser ut til å måtte gå i land gitt. NJUT!

Jeg er SÅ klar for at denne uka skal gå mot slutten, og at jeg kan checke av første eksamen på mandag! I går og i dag har jeg bare rotet det til, og alt, bortsett fra lesingen, har seriøst gått straka veien i mot meg. I går fikk jeg virkelig kjenne på min grad av tålmod, både ved å miste bussen til skolen, kjøre byen rundt etter å finne et sted å spyle av bilen med en høytrykksspyler til inget nytte (endte opp med å prøve å få vekk shiten ved det som tydeligvis var en felles vindusvask-børste, som IKKE skal brukes på selve bilen). Etter et grusomt stress kom jeg meg omsider hjem sent på kvelden, klar for middag, og miljøvennlig som jeg er gadd jeg ikke å få plastpose. Det endte opp med at både mangoen og avokadoen glapp ut av hendene mine utenfør inngangsdøra og trillet rundt om kring i gården i alle retninger, før jeg omsider kom meg inn i gangen hvor jeg mistet høyttaleren min ned trappene. Rett og slett! Da kjente jeg at NEI TAKK, nå er det på tide å legge seg langflat og takke for denne dag.

Dagen i dag har heldigvis vært litt bedre til tross for at jeg mistet bussen IGJEN og gikk glipp av første time. Tydelig at det er litt mye som skjer i toppen om dagen hahha, for det er IKKE typisk meg å feilberegne tiden så hardt. Vel vel, I’m alive og det er fredag, og vi har ny pod ute!!! Det er season finale ettersom vi er to stakkarslige eksamenskvinner om dagen, så neste pod kommer ikke før… neste år!!! Håper dere liker den, og at den er et Freskt pust i disse dystre tider. xx

PSST.. Nå får dere -30% på ALT på Nelly heri den siste timen av Black Friday!

Annonse