Annonse

EL BADI PALACE

Hallo og god morgen! ❤ Alt bra med dere?
Jeg sitter vel plassert tilbake i hotell-senga med en supergod te de alltid serverer her i Marrakech – evig glad for å være tilbake her i byen. Vi kom jo hjem fra tre-dagers tur fra Sahara-ørkenen i går!!! Og WOW. Jeg har så utrolig mange fine bilder fra hele bilturen og selve ørkenturen som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg må bare få sortert alt og startet på redigeringen!!

Den dusjen jeg tok når jeg kom hjem i går tror jeg må være den beste dusjen jeg har tatt i hele mitt liv etter fire dager uten dusj, 24 timer tilsammen i bil og med soving utendørs i telt uten vanlig do. Jeg er IKKE et telt-menneske, og fikk så sjukt flashback til lavvo-soving på klassetur i sjette, og kjente jeg revurderte hele shiiiten et øyeblikk haha.. Men hyggelig ble det absolutt likevel, og da kan man check’e at man har campet ute i Sahara-ørkenen, noe som absolutt ikke er hverdagskost!

Den første dagen i Marrakech fikk vi besøkt mange fine steder, som blant annet El Badi Palace som dere ser på bildene over. Alt er så sykt gjennomført til den minste detalj her, og det er vel kanskje det som gjør byen til akkurat det den er!

jakke her bukse her topp her solbriller le specs sko superga adlinks 

Nå skal vi få kommet oss på en hamam og massasje før det blir lunsj på Nomad etter anbefaling av dere!! Håper alt er bra med dere!

Annonse