Annonse

EKSAMENSKNEKKEN

Hallo på denne EKSTREMT lite produktive fredagen!! Jeg sitter og bånner nedpå en boks redbull og spiser pizzarester, mens jeg gjør alt annet enn å åpne pensum. Jeg hadde min første eksamen i går, noe som gikk heeelt okei. Jeg hadde eksamen fra 17-20, og leste kanskje litt vel intenst rett før eksamen, noe som resulterte i en heftig hodepine gjennom hele eksamen og en hjerne som jobbet ekstremt tregt. Føle derfor at jeg glemte en del viktig pensum, noe som er jævlig kjipt når jeg i utgangspunkt hadde stålkontroll på det. Nei, i går var virkelig ikke dagen, og da er det jo typisk at det er eksamen i tillegg da hahah.. Vel vel, det gikk vel helt greit selv om, men det er alltid surt når man vet man kunne gjort det bedre om man hadde vært mer skjerpet og »i form».

1/4 er uansett ferdig, og nå står Psykologi&Organisasjon for tur. Ekstremt mye tørt pensum, og det er vel kansje derfor jeg ikke har giddet å lese en eneste side på det i dag. Jeg burde VIRKELIG ha kommet i gang da ettersom jeg har 6 dager på å lære meg hele pensum, men noen dager går det bare ikke. Og i dag har jeg en ekstremt ræææva dag, og da går det dessverre utover andre ting. Og sånn er det. Dagen får heldigvis en liten oppsving når jeg skal ut og spise sammen med studiegjengen i kveld, og da kjenner jeg raskt at det blir et glass rødvin eller to gitt!! Også satser vi på at jeg våkner refreshed i morgen med en litt bedre dag og masse lese-produktivitet. <3 <3 

Åh, dette var dagen dere! Når sola skinte i Trondheim i forrige uke var det straka veien ned til Plantasjen for å kjøpe hagemøbler og diske opp den første utemiddagen. Jeg endte vel opp med å måtte ta inn putene allerede dagen etter fordi det ble så ekstremt værskifte, og de ligger fortsatt i stua haha. Været er jo like ustabilt som min egen mood om dagen – hvor det går fra snøstorm i det ene øyeblikket til full sol i det andre. Så ja.. putene blir vel liggende innendørs en god stund til!

Hvordan går det med dere og lesingen? Flere som har litt knekken om dagen eller??

Annonse