Annonse

EDGE OF DESIRE

Ah, dagen i dag er en John Mayer dag. Deluxe. Jeg. Blir. Aldri. Lei. Synes fortsatt det er like merkelig hvordan én bestemt sang, tekst og tone kan dra fram SÅ mange følelser du har dyttet langt, langt vekk, eller hvordan den ene sangen kan dra med seg SÅ mange minner på godt og vondt. Det er i alle fall ingen annen artist som vekker SÅ mange følelser hos meg som ellers er altfor altfor flink på å stenge slikt langt ute. Men det er sunt innimellom. Kjenne på det som gjør litt vondt, og kjenne på det som kanskje likevel er fint. Og det har man kanskje godt av om man ellers skyver det unna? Who knows..

Jeg er i alle fall BACK etter en uplanlagt helgepause. Litt deilig å koble av innimellom, det skal sies! I går hadde jeg forsåvidt en meget lame bakrus-sykmelding, men siden jeg er min egen sjef godkjenner jeg det som gyldig fravær mehe. På lørdag var det dags for å ta på high heels igjen, og det kunne jeg kanskje ha revurdert når jeg våknet med dundrende hodepine i senga søndag morgen. Jæjæ, nystekte rundstykker med eggerøre til frokost gjør alltid susen SÅ jeg kom meg gjennom den morningen også ♥ Denne uka blir det LITT mindre røyskatt-oppførsel forhåpentligvis, for forrige uke var seriøst så jævlig at jeg kunne åpnet et helt røyskatthotell med BARE meg selv i ulike modeller. Fyfasssan det går ikke AN å kjøre SÅ sikk-sakk. Heldigvis har jeg et alter-ego å skylde på. I didn’t do it, kitty did. Fuuccking kitty 

Mandagsklem til alle dere. Hahha

Annonse