EASY LIVING

reklame

Åh, i går hadde vi den fineste dagen noensinne!! Solen STRÅLTE fra morgen til kveld, og hva passer da bedre enn å scootre bort til nærmeste badeplass og ligge langflat i timesvis? Vel, det var det vi gjorde i alle fall.. 🙂 Pakket med meg en bag med pledd og høyttaler, og fylte den nye Vespa-boksen min med masse digg snacks. Fikk montert den på for ikke lenge siden, og den er en storfavoritt allerede!! Har aldri tenkt at jeg har behov for ekstra boks bak på scooteren ettersom det allerede er god lagringsplass, men SHIT så verdt det det er. Den rommer faktisk mer enn under setet, og den er gull verdt når man skal ha med seg litt stæsj rundt omkring!

Mye man kan fylle boksen med i alle fall! Dere ser jo hva det går i hos meg…. Den får forresten også plass til scooterhjelmen, noe som er superpraktisk! 

Det er jo en stund siden jeg viste dere den nye Vespa Primaveraen min, og jeg er like fornøyd nå som da!! Elsker å slenge meg på scooteren nå som det er varmt ute, og den har blitt flittig brukt til både små-ærender oppe i nye leiligheten pluss massevis av turer til badeplasser for soling og lunsj. LOVE IT, fordi en scooter koster jo deg nesten ikke en krone når du først har kjøpt den hihi. Billig bensin og gratis parkering, WIN. Også koser jeg meg ekstra når jeg cruiser forbi køen i kollektivfeltet hehehe 

Elsker at jeg gikk for den lyseblå modellen! So so so pretty

Flere som lever sommerliivet på scooter om dagen eller? Haha, scooter crew <3