Annonse

Easy like Sunday morning

… og slik så min lørdag formiddag ut! Og søndag, forsåvidt. Jeg fikk disse tøflene til jul, og har bodd i de hver eneste dag siden. Jeg bor jo i et ganske gammelt bygg, så vinduene mine trekker ekstremt mye, noe som resulterer i ganske kald leilighet og jæævlig dyre strømregninger. Tok ny rek her forrige måned med 2500 spenn på fakturaen. Hvordan er det mulig?!! Er ikke rart penga flyyyr ass. Goddammn it

Vel, jeg begynner omsider å komme meg litt tilbake til rutiner som innebærer skole, middag og trening. I dag var det intervaller og litt styrke på planen, og jeg har satt meg som mål for 2019 å klare hang-ups uten strikk og dytt. Haha, liker at jeg ikke sier noe bestemt måned her, men bare generelt i løpet av året.. Folk som dingler rundt i sånne hang-ups maskiner MED vektskive hengende rundt hofta – DET er mennesker som er out of my league skal jeg si dere. Det får bli målet for 2020 !

t-shirt her skjørt zara tøfler hudson 

I morgen skal jeg kjøre et kjapt intervju angående nominasjonen min i UT-awards (vært supergøy om dere stemte her!!), før det blir noen timer forelesning. Kjenner det er HELT greit at skoledagen på mandager ikke starter før 14.30, selv om den varierte timeplanen gjør det så og si umulig å komme inn i gode soverutiner haha.. Whoahh, for et boring innlegg. Livet er ganske boring om dagen, som dere skjønner!!! Vi får se om helgen bringer noe mer gøyalt xx 

Annonse