Annonse

DOMMEDAG.

Da var man vel hjemme i Trondheim! Jeg har kost meg såå mye i Bodø, men i dag var det på tide å avslutte hotellduving og slaraffen-laif. Planen var jo egentlig å reise hjem i går med mellomlanding i Sandnessjøen men HELL NO om jeg ville bli sittende værfast i Sandnessjøen på grunn av stormen i Trøndelag som innstilte alle fly. Ombooket derfor billetten min i god tid og fikk enda en dag på hotell TJOHEI!! Smartiepants.

Til dere som har spurt så var jeg i Bodø kun egentlig for å henge med tyyypen da vettø som jobber turnus 3 uker på/3 uker av på båt. Men de ble liggende fast i Bodø over hele helgen, og vi som egentlig ikke har mulighet til å møte hverandre på tre uker i jobb-perioden benyttet såklart muligheten for litt henging!! Masse god mat, bowling, film & i overkant mye godteri er bare godt for en skral og forkjøla sjel skal jeg si dere

Littta shoutout til cuteste jenta i resepsjonen på Radisson Blu som gjorde oppholdet mitt ENDA bedre, om mulig <333

Ellers er det dags for DOMMEDAG I MORGEN TIDLIG. Aka gastroskopi. FY jeg gruer meg sånn at jeg tror ikke dere forstår det engang. Har hørt så mye fælt og vondt med det, og i tillegg er jeg forkjøla med en hals som kjennes ut som sandpapir, og nesa er tett. Noe som ikke gjør selve undersøkelsen noe bedre!!! Jeg har jo fått påvist mistanke om cøliaki, og i morgen er det altså dags for dommen. Får helt panikkfølelse av å tenke på det, og håper at jeg ikke mister det helt og begynner å hyperventilere underveis som jeg ser for meg i hodet mitt når jeg tenker på det.. Noen som har vært gjennom shiiiten og vil trøste meg med at det er overlevbart eller??? 

Annonse