Annonse

DET HADDE JEG IKKE TRODD

HEI FINE DERE. I dag krysset jeg den tredje av fire eksamener av lista, og det gikk virkelig over all forventning!!! Jeg så virkelig ikke lyst på dette faget for noen dager siden, men etter uendelig med timer på skolen fikk jeg endelig igjen for strevet!! Dette tror jeg må være en av de beste følelsene jeg har hatt etter en eksamen so far, og jeg håper ikke jeg jinxer noe ved å skrive dette haha. Åh, skikkelig lettelse!!! Så nå er det bare 1 down to go, også er det sommerferie gitt. Herregud, jeg gleder meg sånn!!

Håper det går bra med dere om dagen, og at dere begynner å komme i mål selv! Om dere trenger et lite avbrekk fra eksamenslesingen er det bare å njute på med den nyeste Skitshowet-episoden <3 Der får dere en update på mage-fronten min (hehe) og Anna som har flekket ræv på treningssenteret! ENJOY

Annonse